• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    261 North American Indian Design

De nordamerikanske stammefolk har gennem århundreder udviklet et rigt symbolsprog, som er gået i arv fra generation til generation.

Madeleine Orban-Szontaqh har her samlet 261 designs som hun har hentet fra blandt andet tekstiler, træsnit, keramik og andre af indianerenes hverdags ting.

Tegningerne kan tjene som inspiration for kunstnere, dekoratører, håndværkere og andre der er fascineret af Nordamerikas oprindelige folk.
Mønstrene kan frit kopieres, så det er bare om at klø på. 261 designs lige til at bruge på den næste jakke, et vævet tæppet eller som en vægdekoration.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Modern Age
Indbinding: Softcover