• De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.
    De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.
  • De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.
  • De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.
  • De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.
  • De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.

De eventyrlige - Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub.

399,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

I år er det 80 år siden, at den berømte polarforsker og forfatter Peter Freuchen dannede Eventyrernes Klub. Turbine forlaget udsender derfor i samarbejde med Eventyrernes Klub et pragtværk om den eventyrlige klubs fantastiske historie, skrevet af medlemmerne selv og redigeret af Cavlingpris-modtager og tv-producent Alex Frank Larsen.

Eventyrernes Klub blev skabt i trods. Da Europas grænser lukkede sig i optakten til 2. Verdenskrig, besluttede Peter Freuchen og ni andre globetrottere at mødes i skjul for at styrke interessen for livet i fjerne lande. De ville ikke gå i hi, selv om verden stod i brand, og klubben tiltrak fra starten mange frihedskæmpere med et globalt udsyn.

Peter Freuchen mistede sin venstre fod i Grønland, og mange mænd ville i dag give deres højre arm for at blive medlem af hans klub, men der skal meget mere til. Først og fremmest trangen til at begive sig ud på eksotiske rejser og evnen til at fortælle om dem, som det gøres i bogen.

Eventyrernes Klub er en magnet for globetrottere og pionerer af vidt forskellig støbning. Mænd, som drevet af nysgerrighed og fortælleglæde trodser strabadser på jagt efter opdagelser og eventyrlige oplevelser i det fjerne.

Blandt klubbens medlemmer er den første danske flyver, Jacob Ellehammer, den dansker der har været dybest nede i havet, Torben Wolff, den første på toppen af verden, Michael Knakkergaard, den første i rummet, Andreas Mogensen, den første i kajak nord om Grønland, John Andersen. Palle Huld var bare 15 år, da han alene rejste jorden rundt og gav inspiration til Tintin-figuren.

Læs om deres vidt forskellige historier og lær om ukendte sider hos eventyrere som jordomsejleren Troels Kløvedal og hans søn, tv-journalist og skipper Mikkel Beha, forfatteren Ib Michael, aktivist-kokken Nikolaj Kirk, Kon-Tiki-ekspeditionsleder Thor Heyerdahl, elite-forskerne og professorerne Rane og Eske Willerslev, den vagabonderende fotograf Jacob Holdt, rejseforfatteren Hjalte Tin, Kina-specialisten Sven Burmester og en masse andre pionerer med mod og mandshjerte til at rapportere fra alverdens spændende afkroge.

I de forløbne 80 år er 468 blevet optaget som medlemmer, heraf er 110 særdeles nulevende. Alle klubkammerater har fået indgraveret deres navne i klubbens berømte Runde Bord. De mødes blandt hjembragte eksotiske klenodier i deres maleriske pakhus i Nyhavn for at udveksle historier om usædvanlige rejseoplevelser og finde inspiration til nye og uprøvede eventyr.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34081
Periode: Nyere tid
Sideantal: 650
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22,5 x 28
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her