• På flugt i Sibirien
    På flugt i Sibirien

På flugt i Sibirien

179,00 DKK
Bogen er midlertidig udsolgt i signeret version.

Den utrolige fortælling om den danske forsker Rane Willerslevs dramatiske og hårrejsende oplevelser som ung antropolog i Sibirien.
 
I et håb om at gøre en ende på århundreders udnyttelse af de sibiriske zobeljægere, iværksatte Rane i 90'erne et idealistisk forretningsprojekt. Selvom det begyndte godt, gik pelsprojektet helt skævt, da lokale forbrydere og den russiske mafia fik nys om hans intentioner. Som konsekvens måtte han flygte ud i den nådesløse sibiriske tjaga, hvor overlevelse er spørgsmål om liv eller død.
Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39862
Periode: Nyere tid
Sideantal: 207
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 13,5 x 21,5
Forfatter: Rane Willerslev
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2009
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.