• En historie om mennesket - Homo sapiens
    En historie om mennesket - Homo sapiens

En historie om mennesket - Homo sapiens

330,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Køb og læs denne nye bog med fire videnskabsmænd fra Nationalmuseet, som går på opdagelse i menneskets udviklingshistorie og meningen med livet.

På tærsklen til den moderne verden splittede vi verden op i leg og arbejde. Legen blev tilsidesat som tidsspilde, og arbejdet fremhævet som sikring af artens overlevelse. Men det er ikke i vores kamp for overlevelse, vi finder meningen med tilværelsen.

En historie om mennesket tager læseren med på en rejse i tid - i dyb tid - fra de tidligste medlemmer af menneskeslægten for millioner af år siden og frem til den udviklingsrevolution, hvor store dele af menneskeheden gik fra opdagelseslystne jæger-samlere til pligtopfyldende, fastboende agerbrugere. Det legende menneske og det arbejdende menneske blev delt i to, og den udvikling har betydning for måden, vi lever på i dag.

Med historien ved hånden viser de fire forskere, at legen ikke kun skal tilhøre vores pauser. Vi skal fungere som hele mennesker, inklusiv leg, fantasi, opdagelseslyst og modet til at prøve noget af - og turde fejle.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41715
Periode: Fra Oldtid til nutid
Sideantal: 266
ISBN: 9788773391037
Indbinding: Indbundet
Mål (BxHxD) i cm.: 16,5 x 24 x 3
Forfatter: Rane Willerslev, Lasse Vilien Sørensen, Mads Dengsø Jessen og Henrik Hvenegaard Mikkelsen
Forlag: Grønningen 1
Udgivelsesår: 2022

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her