• Indvandrerne i Danmarks historie - Kultur- og religionsmøder.
    Indvandrerne i Danmarks historie - Kultur- og religionsmøder.

Indvandrerne i Danmarks historie - Kultur- og religionsmøder.

378,00 DKK

’Indvandrerne i Danmarks historie’ er den første samlede beretning om de forskellige indvandrergrupper, der fra oldtiden til i dag er kommet til Danmark for at finde sig et blivende sted.

Nogle søgte bedre kår og bragte kun deres arbejdskraft med sig, andre var religiøst eller politisk forfulgte, der fik lov til at slå sig ned for at stimulere landets økonomi, og atter andre var håndværkere, der blev indkaldt for at indføre nye metoder i byggeri.

I dag er indvandrerproblemet mere aktuelt end nogensinde. Indvandringen er en udfordring til ethvert samfund, men uden de kulturimpulser den har givet os, havde Danmark set anderledes ud.

Indvandrerne i Danmarks historie følger udviklingen fra jægersten-alderens mennesker, der som de første måtte forlade overbefolkede jagtmarker, over brødremenigheden i Christiansfeld i 1700-tallet, 1990’ernes flygtninge fra Jugoslavien og op til i dag. Bogen skildrer de mangfoldige områder, hvor indvandrere har bidraget til sprog, kunst, kultur og de mange andre forhold, som vi ikke tøver med at betegne som typisk danske.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34303
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 562
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 25
Forfatter: Bent Østergaard
Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Udgivelsesår: 2007
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

499,00 DKK