• Saxos Danmarkshistorie
    Saxos Danmarkshistorie

Saxos Danmarkshistorie

399,00 DKK

Saxos Danmarkshistorie er vel nok landets vigtigste historiske skrift. Det blev skrevet på latin i årene omkring 1200 og beretter både den danske sagnhistorie med fortællinger om de danske sagnkonger og -helte (Dan, Skjold, Roar, Helge, Rolf Krake, Regnar Lodbrog m.fl.) og om de historiske konger fra Gorm den Gamle og frem til Saxos egen tid.

Gads Forlag genudgiver nu Peter Zeebergs meget roste oversættelse af Saxos Danmarkshistorie, som første gang udkom i år 2000. Værket udgives i en helt ny pragtskikkelse med fascinerende 1500-tals-illustrationer af de danske konger, som man den gang forestillede sig dem.

Værket er desuden udstyret med et nyt efterskrift af professor Lars Boje Mortensen, som giver en indføring med vægt på de nye perspektiver, som man i dag har på Saxos unikke værk.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33865
Periode: Oldtid til middelalder
Sideantal: 902
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 26,5
Forfatter: Saxo
Forlag: Gads forlag
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

499,00 DKK