• Den komplette håndbog i selvforsyning - Den klassiske guide til havefolk og bonderøve
    Den komplette håndbog i selvforsyning - Den klassiske guide til havefolk og bonderøve

Den komplette håndbog i selvforsyning - Den klassiske guide til havefolk og bonderøve

299,00 DKK

Denne klassiske havebog blev udgivet første gang i Danmark i 1980. Den nye udgave er stærkt revideret, udvidet og er trykt i farver. For Frank Erichsen, bonderøven fra DR, var Håndbog i selvforsyning hele grunden til, at han blev selvforsynende. Som 11-årig fandt han bogen på skolebiblioteket, og det blev hans bibel.

I denne bog får man alt den nødvendige information om selvforsyning – levende fortalt og rigt illustreret. Du får fortalt hvordan du tager hånd om føden fra både have, marker, dyr, fisk og de vilde produkter fra naturen. Du får viden om, hvordan du håndterer og bygger de forskellige bure til forskellige dyr og hvordan du opbevarer dine madvarer. Øl og vin kan du selv lave, efter du har læst bogen - og du får også masser af god information om rigtig mange håndværk så som kurvefletning, farvning og vævning, knob og tovværk, metalarbejde, stenhuggeri og mange mange flere. 

Der er også information om energihåndtering lige fra muldtoiletter til sol-, vand- og vindkraft. Skrevet af legenden indenfor selvforsyning, John Seymour, som selv kommenterer på bagsiden af bogen: "Intet bør gå til spilde hos den selvforsynende. Skraldemanden behøver aldrig komme forbi."

Og som "Bonderøven", Frank Erichsen, siger om bogen: "... et godt bevis på, at selvforsyning i en tid med finanskrise og klimaproblemer er højaktuel."

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35348
Periode: Nyere tid
Sideantal: 307
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 28,4
Forfatter: John Seymour
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer