• Fuglene i min have
    Fuglene i min have

Fuglene i min have

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Smuk bog om havens fugle – til børn og deres familier. Forfatter og illustrator Elvira Fragola tegner og fortæller i sin nye bog om de mest almindelige fugle, der kommer på besøg i danskernes haver.

Fuglene i min have er en fortællende bog til store og små om de fugle, som kan bo i din have. Her er ikke kun fokus på kolde fakta, men på de forskellige fugles finurligheder og kendetegn. Sproget er holdt i en tone, som børnene kan relatere til, som når der for eksempel skrives om blåmejsen, at “det er en lille, blå fugl med gult bryst, hvide kinder og sorte racerbriller på.” Som noget særligt er der ikke bare billeder af fuglene, men også af deres æg ,deres favoritmåltid, rede eller lignende.

Bogen er rigt illustreret med smukke tegninger af fuglene i farver og indeholder desuden illustrationer, som viser lidt om fuglens anatomi, og hvordan man kan kende forskellige former for fjer fra hinanden. Endelig er der inspiration og gode idéer til, hvad man kan lave med fuglene i sin have. Blandt andet en idé til, hvordan man kan forvandle et træ i haven til et fuglefodertræ, ved hjælp af brunkageforme og sugerør, eller fremstille et fuglebad ud af et rabarberblad.

Bogen indeholder bl.a. illustrationer og beskrivelser af følgende fugle: Rødhals, stor flagspætte, bogfinke, blåmejse, spætmejse, topmejse, musvit, grønirisk, gulspurv, stillits, halemejse, solsort, gråspurv, dompap, gærdesmutte

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42344
Periode: Nyere tid
Sideantal: 60
ISBN: 9788740650822
Indbinding: Indbundet
Mål (BxHxD) i cm.: 21,8 x 26,8 x 12
Forfatter: Elvira Fragola
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her