Gyldendals leksikon om nordisk mytologi

Bogen indeholder ca. 800 artikler og rigt illustreret. Ud af de gamle nordboers verdensbillede og dagligliv koncentrerer bogen sig om de nordiske guder og jætter med Odin, Thor, Freja og Loke i spidsen samt de mange myter og fortællinger om deres færden. Fortællingerne rummer i symbolsk form dyb indsigt i grundlæggende vilkår for menneskelivet.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i s/h og farver
Mål (BxH) i cm: 18 x 25