• Den danske tehistorie - Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie bind 1
    Den danske tehistorie - Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie bind 1

Den danske tehistorie - Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie bind 1

299,00 DKK

Bogen giver et levende indblik i vores hverdagsliv med tedrikning fra ca. 1660 og helt frem til vor egen tid. Et dybt greb i arkivernes og museernes samlinger giver os helt ny viden om, hvordan teen blev en del af mange danskeres dagligdag.

Den Danske Tehistorie bringer os fra 1600-årenes luksus til nutidens dagligdag, gennem krig og fred, i lysthuse, konditorier og på kontoret - teen har været med hele vejen. Et nyt stykke Danmarkshistorie, som også bringer os forbi kineserier, sundhedsdiskussioner og moderne tesaloner.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34126
Periode: Nyere tid
Sideantal: 360
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23 x 23,5
Forfatter: Annette Hoff
Forlag: Wormianum, Den Gamle By
Serie: Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.