Den danske tehistorie - Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie bind 1

Bogen giver et levende indblik i vores hverdagsliv med tedrikning fra ca. 1660 og helt frem til vor egen tid. Et dybt greb i arkivernes og museernes samlinger giver os helt ny viden om, hvordan teen blev en del af mange danskeres dagligdag.

Den Danske Tehistorie bringer os fra 1600-årenes luksus til nutidens dagligdag, gennem krig og fred, i lysthuse, konditorier og på kontoret - teen har været med hele vejen. Et nyt stykke Danmarkshistorie, som også bringer os forbi kineserier, sundhedsdiskussioner og moderne tesaloner.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23 x 23,5
Forfatter: Annette Hoff