• Den grønne Syltebog - Tørsleffs Husmoder Service
    Den grønne Syltebog - Tørsleffs Husmoder Service

Den grønne Syltebog - Tørsleffs Husmoder Service

38,00 DKK

Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.

Den Grønne Syltebog med undertitlen Moderne Syltning er, med ca. 300 opskrifter om kogning, råsyltning, gele, marmelade, eddikesyltning, henkogning m.m. indbegrebet af syltning i Danmark. Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Syltning stadig gældende.

Den Grønne Syltebog er med et salg på over 1,8 millioner eksemplarer,  en af de mest solgte danske bøger nogen sinde.Her i Museumsbutikke hører bøgerne også til i den absolutte top af bestsellerlisten.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34453
Periode: Nyere tid
Sideantal: 127
Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 13,4 x 19,5
Forlag: Tørsleffs Husmoder Service
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.