Den grønne Syltebog - Tørsleffs Husmoder Service

Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.

Den Grønne Syltebog med undertitlen Moderne Syltning er, med ca. 300 opskrifter om kogning, råsyltning, gele, marmelade, eddikesyltning, henkogning m.m. indbegrebet af syltning i Danmark. Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Syltning stadig gældende.

Den Grønne Syltebog er med et salg på over 1,8 millioner eksemplarer,  en af de mest solgte danske bøger nogen sinde.Her i Museumsbutikke hører bøgerne også til i den absolutte top af bestsellerlisten.

Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 13,4 x 19,5