En klassisk kogebog oprindeligt udgivet i 1868. Den indeholder 214 opskrifter på mange af de madretter som de fleste i dag har glemt at lave, men som i kraft af vor tilbagevenden til gamle dyder og sund dansk og nordisk mad er relevant igen. Der er lækkerier som sago-suppe, sulevælling, bollemælk, oxesteg, klipfiskebudding, stegte lammehoveder og lobescowse. Men også opskrifter på kager, sovse, syltede bær og frugter og brød indgår. Forord af Inge Adriansen.
Lager status | På lager |
Varenummer: | 36028 |
Periode: | Nyere tid |
Sideantal: | 69 |
Indbinding: | Uindbundet |
Mål (BxH) i cm: | 11,0 x 15,5 |
Forfatter: | Ukendt |
Forlag: | Strandbergs Forlag |
Udgivelsesår: | 2009 |
Sprog: | Dansk |
Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).
Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.
Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.
Se vores handelbetingelser her