En super guide til de bedste danske spisesvampe. Med opskrifter på lækre retter med de indsamlede svampe. Bogen rummer beskrivelser af de ca. 30 bedste spisesvampe med oplysninger om kendetegn, voksesteder og sæson samt muligheder for forvekslinger.
Illustreret med fotos af hver enkelt art - hele såvel som gennemskårne. Billedteksterne henviser til kendetegn man skal være særlig på vagt overfor. Bogen indeholder desuden mere end 30 opskrifter på lækre retter med svampe, f.eks. Karl Johan og kammusling på karrysuppe, bruschetta med kantarel og gedeost og pissaladiére med brungul rørhat og grønsager.
Lager status | På lager |
Varenummer: | 35352 |
Periode: | Nyere tid |
Sideantal: | 151 |
Indbinding: | Indbundet |
Illustrationer: | Fotos i farver |
Mål (BxH) i cm: | 25 x 14 |
Forfatter: | Thomas Læssøe |
Forlag: | Gyldendal |
Udgivelsesår: | 2014 |
Sprog: | Dansk |
Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).
Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.
Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.
Se vores handelbetingelser her