• Find og spis de bedste svampe
    Find og spis de bedste svampe

Find og spis de bedste svampe

149,00 DKK

En super guide til de bedste danske spisesvampe. Med opskrifter på lækre retter med de indsamlede svampe. Bogen rummer beskrivelser af de ca. 30 bedste spisesvampe med oplysninger om kendetegn, voksesteder og sæson samt muligheder for forvekslinger.

Illustreret med fotos af hver enkelt art - hele såvel som gennemskårne. Billedteksterne henviser til kendetegn man skal være særlig på vagt overfor. Bogen indeholder desuden mere end 30 opskrifter på lækre retter med svampe, f.eks. Karl Johan og kammusling på karrysuppe, bruschetta med kantarel og gedeost og pissaladiére med brungul rørhat og grønsager.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35352
Periode: Nyere tid
Sideantal: 151
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 25 x 14
Forfatter: Thomas Læssøe
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2014
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer