• Middelaldermad - ny udgave
    Middelaldermad - ny udgave

Middelaldermad - ny udgave

249,00 DKK

Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken.

Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Du kan bl.a. lave 'Gås i Fruesovs', 'Bedekølle i løg', 'Figen- og rosinpuré', 'Æbler med mandelmælk', 'Luthendranck' og meget mere ... 

Bi Skaarup (1952-2014) var madhistoriker og arkæolog på en afhandling om middelalderlige køkkener og køkkenteknologi. Fra 1985 til 2006 var hun museumsinspektør ved Københavns Bymuseum.

Hun var medlem af og senere præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. I 2006 etablerede hun et kursuscenter for historisk mad 'De Arte Coquinaria' på gården Elysium på Nordfalster. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36807
Periode: Middelalder
Sideantal: 167
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 18 x 24,8
Forfatter: Bi Skaarup
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2018

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.