• Mjød - verdens ældste vin
    Mjød - verdens ældste vin

Mjød - verdens ældste vin

179,00 DKK

Mjød er honningvin og ikke øl, og honningens smag har stor betydning for mjødens slutsmag.

I Kina og andre steder i verden kendte man til mjød allerede for mange tusind år siden.

Vikingerne kendte også til mjød, og i de islandske sagaer, kan man læse om brugen af mjød. Tidlige nedskrevne opskrifter finder man hos f.eks. Olaus Magnus i 1555 og i Danmarks første kogebog fra 1616.

I denne bog er brygning af mjød beskrevet trin for trin med praktiske afsnit om honning, brygning, opbevaring og meget andet.

Her bringes også en række opskrifter på forskellige typer mjød som rabarbermjød, mjød med mjødurt, kirsebærmjød, mjød savage m.fl.

Mjødbrygger Søren Lyshøj deler ud af sine mange års erfaring, med forskellige opskrifter og gode råd omkring mjødbrygning, og fortæller om mjød i den nordiske gudeverden og historien bag vinen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33975

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer