• Smagen af Rabarber
    Smagen af Rabarber

Smagen af Rabarber

198,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Når de første spæde rabarber kommer op i april, er vinteren for alvor overstået, og længslen efter rabarberkompot, rabarberkage og -saft er stor. Hvem skulle tro, at en syrlig grønsag kan være så attraktiv?

Rabarber er lige så sure som citroner. Få smage har en så entydig syrlighed, og der findes over 70 forskellige sorter. Surhed og sødme klæder hinanden så godt, at smagen i mange retter løftes - også i det salte køkken.

Rabarbernes historie er interessant. I flere tusinde år var den kun brugt som lægeplante og i madlavnings henseende en ganske ny plante i Danmark - først brugt i 1835.

’Smagen af rabarber’ bringer 35 opskrifter på kager, saft, desserter og syltede lækkerier og giver ideer til at anvende rabarber til hovedretter, hvor netop det syrlige sætter prikken over i'et.

Forfatteren Inge Vaaben dyrker økologiske rabarber og krydderurter og er blandt andet leverandør til Noma og Københavns Fødevarefællesskab.
Carsten Lunding har bistået med opskrifter, madlavning og afsnittet om smag. Han er madarkitekt og har tidligere udgivet bøgerne ’Smagsdommerne’ og ’Smag til’.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33968
Periode: Nyere tid
Sideantal: 125
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 25,6
Forfatter: Inger Vaaben
Forlag: Koustrup & Co
Serie: Smagen af ...
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her