• Sovs skal der til - Opskrifter og historie
    Sovs skal der til - Opskrifter og historie

Sovs skal der til - Opskrifter og historie

199,00 DKK
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.
 
Sovsen står i de fleste danskeres bevidsthed som noget af det helligste ved måltidet.
Sovs er indbegrebet af dansk madkultur, for sovs er ofte det, som binder måltidets øvrige dele sammen.
 
Bettina Buhl har været i de gamle danske kogebøger og fundet inspiration til sovseopskrifter helt fra 1616 og frem til 1941. Bid for bid har hun fået sammensat historien om vores uundværlige sovse. De gamle kogebøger giver mange spændende opskrifter med et væld af virkelig gode råd til velsmagende sovse. Bettina Buhl har tilpasset dem, så de kan bruges i dag, for opskrifterne indeholdt oprindelig ikke nøjagtige mængdeangivelser og fremgangsmåder, og ved hver opskrift fortæller hun underholdende om hovedingrediensernes historie i det danske køkken.
Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34336
Periode: Nyere tid
Sideantal: 153
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 16 x 20,6
Forfatter: Bettina Buhl
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.