Sovs skal der til - Opskrifter og historie

En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.

Sovsen står i de fleste danskeres bevidsthed som noget af det helligste ved måltidet.
Sovs er indbegrebet af dansk madkultur, for sovs er ofte det, som binder måltidets øvrige dele sammen.

Bettina Buhl har været i de gamle danske kogebøger og fundet inspiration til sovseopskrifter helt fra 1616 og frem til 1941. Bid for bid har hun fået sammensat historien om vores uundværlige sovse. De gamle kogebøger giver mange spændende opskrifter med et væld af virkelig gode råd til velsmagende sovse. Bettina Buhl har tilpasset dem, så de kan bruges i dag, for opskrifterne indeholdt oprindelig ikke nøjagtige mængdeangivelser og fremgangsmåder, og ved hver opskrift fortæller hun underholdende om hovedingrediensernes historie i det danske køkken.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 16 x 20,6
Forfatter: Bettina Buhl