• Spiseblomster
    Spiseblomster

Spiseblomster

179,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Kunsten at bruge blomster i maden er et spændende og omfattende emne, der kan give nye dimensioner til dagligdagens menuer, hvor både blomsters dufte og farver gør maden mere indbydende.

En fødselsdagslagkage pyntet med kandiserede roser og violer, eller en sommersalat med hjulkrone og blomsterkarse kan gøre maden mere indbydende. Har man først fået øjnene op for havens spiseblomster, er der mange oplevelser i vente. Hvem havde drømt om at mælkebøttegelé kunne give så fin en smag, eller at hyldeblomstvinen ville smage som champagne.

Brugen af vilde og dyrkede blomster i salater m.m. er en af de behageligste traditioner vi har taget op fra gammel tid. Nogle få blomster smager sødt eller krydret, men de fleste anvendes mest for deres farvestrålende ydre. Med ”Spiseblomster” kan du hente inspiration til nye måder at servere mad med blomster.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34059
Periode: Nyere tid
Sideantal: 186
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 15 x 21
Forfatter: Anemette Olesen
Forlag: Skarresøhus Forlag
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her