• Grækere, Etruskere, romere - Antiksamlingen
    Grækere, Etruskere, romere - Antiksamlingen

Grækere, Etruskere, romere - Antiksamlingen

78,00 DKK

Middelhavslandenes oldtidskulturer, fra de ældste tider til byzantinsk tid, kan opleves i Antiksamlingen, som er den største samling af sin art i Danmark. Den går tilbage til kunstkammeret i 1600-tallet og er på den måde også en del af danmarkshistorien.

"Grækerne, etruskerne, romerne" er en vejledning til samlingerne fra Grækenland og Italien. Udstillingen følger kulturernes udvikling fra Grækenlands tidlige bronzealder til Romerrigets fald. Den fornemme samling af keramik fra Athen har en central plads, og forløbet brydes af tematiske afsnit, der belyser forskellige sider af livet i oldtiden.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34232
Periode: Antikken
Sideantal: 207
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 24
Forfatter: Bodil Bundgaard Rasmussen og John Lund
Forlag: Nationalmuseet
Serie: Nationalmuseets vejledninger
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.