Tænk vildt - Det er guddommeligt at fejle. Signeret af Rane Willerslev

Vi befinder os i en ulykkelig og langvarig kreativitetskrise, som vi må se at komme ud af. De egenskaber, der skal til for at omsætte kreativitet til en kraftfuld katalysator for en sund og dynamisk samfundsudvikling, bliver hverken efter­spurgt eller belønnet. Vi har udviklet et nulfejlsregimente og har mistet modet til at fejle produktivt.

Det er endnu ikke for sent. Men det er på høje tid, at vi TÆNKER VILDT!

Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 13,5 x 19
Forfatter: Rane Willerslev
Forlag: People's Press
Udgivelsesår: 2017

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.