Slavernes kyst - Slavetrilogien bind 1

'Slavemes kyst' er første bind i Thorkild Hansens prisbelønnede trilogi om den danske slavehandel i Afrika, hvor over 100.000 afrikanere blev opkøbt i Guinea og sendt til De Vestindiske Øer.

På baggrund af omfattende kildestudier og samtidige øjenvidneberetninger får vi her historien om, hvordan Danmark byttede slaver for krudt, kugler og geværer i Afrika. En handel, som sikrede arbejdskraft til den sukkerproduktion, der både skabte en hvid herskerklasse i Dansk Vestindien og tilførte moderlandet store rigdomme.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid