• Slavernes kyst - Slavetrilogien bind 1
    Slavernes kyst - Slavetrilogien bind 1

Slavernes kyst - Slavetrilogien bind 1

199,00 DKK

'Slavemes kyst' er første bind i Thorkild Hansens prisbelønnede trilogi om den danske slavehandel i Afrika, hvor over 100.000 afrikanere blev opkøbt i Guinea og sendt til De Vestindiske Øer.

På baggrund af omfattende kildestudier og samtidige øjenvidneberetninger får vi her historien om, hvordan Danmark byttede slaver for krudt, kugler og geværer i Afrika. En handel, som sikrede arbejdskraft til den sukkerproduktion, der både skabte en hvid herskerklasse i Dansk Vestindien og tilførte moderlandet store rigdomme.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35441
Periode: Nyere tid
Sideantal: 280
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 16,2 x 23,5
Forfatter: Thorkild Hansen
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2017
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.