• Bygninger på St.Thomas & St. Croix
    Bygninger på St.Thomas & St. Croix

Bygninger på St.Thomas & St. Croix

399,00 DKK

Det Kongelige Danske Kunstakademis Vestindien-studier er baseret på en studierejse fra 1961 til de tidligere danske øer St. Thomas, St. Jan og St. Croix. Målet var at besigtige, tegne og fotografere de bygninger, der blev opført, mens øerne hørte under det danske kongedømme (1671-1917).

Bogens forfattere har i hele perioden haft en levende interesse for denne del af den danske kolonihistorie og foretog i 2001 en ny rejse med henblik på at indsamle materiale til bogens færdiggørelse.

Bogen er i 2011 udgangspunktet for Nationalmuseets særudstilling "Dansk Vestindien - en koloni bliver til"

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34466
Periode: Nyere tid
Sideantal: 299
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 25,3 x 30,6
Forfatter: Kjeld De Fine Licht og Thorkel Dahl
Forlag: Kunstakademiets Arkitektskole
Udgivelsesår: 2005
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer