• Der var så dejligt ude på landet
    Der var så dejligt ude på landet

Der var så dejligt ude på landet

329,00 DKK

’Der var så dejligt ude på landet’ tager dig i ord og billeder med tilbage til det 20. århundredes bondeland. For et par generationer siden var der næsten en kvart million landbrug, og en femtedel af den arbejdende befolkning var tilknyttet landbruget.

I dag er de fleste bondegårde forsvundet. Lagt sammen med andre eller blevet til landsteder for byboere. Med kun en halv snes tusind heltidsbedrifter tilbage har ”landbrugslandet Danmark” fået samme altmodische præg som sort-hvid celluloid fra filmens barndom.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35371
Periode: Nyere tid
Sideantal: 191
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 25 x 28
Forfatter: Helle Juhl
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2013
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.