• Kåre Lauring: Københavnerliv
    Kåre Lauring: Københavnerliv

Kåre Lauring: Københavnerliv

349,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

KØBENHAVNERLIV er en rigt illustreret fortælling om de mennesker og det liv, der var i København fra 1857 til 1939, hvor byen blev forandret fra en lille, tæt bebygget fæstningsby til en moderne storby. På mange måder var København dengang en anden by. Alligevel gik indbyggerne også på arbejde gennem de gader, hvor vi i dag går. De gjorde deres indkøb de steder, hvor vi i dag gør vore indkøb, nogle gange i de samme forretninger, og de levede i de samme ejendomme og lejligheder, som vi i dag bor i. Veloplagt og vidende fortalt af Kåre Lauring, der med sikkert øje har udvalgt bogens mange fotografier.

Hanne Fabricius, historie-online.dk. "Bogen vrimler med fantastiske fotografier både med og uden mennesker på og fra de forskellige samfundslag. Der er sjove interiørfotos og fyldige og oplysende billedtekster. Og bogen viser, at der faktisk i hele den behandlede periode boede mennesker fra samtlige samfundslag i København.Til at beskrive stemningen og de forskellige årtier i byen har Kåre Lauring benyttet sig af citater fra datiden eller fra erindringsbøger. Det giver en god kontrast til de mere faktuelle ting og gør bogen dejlig levende.Bogen er velskrevet og beskriver på fineste vis, hvordan København fra sidste halvdel af 1800-tallet udviklede sig fra at være en indelukket og voldomkranset by til at åbne sig mod den store verden."

 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst




Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35306
Periode: Nyere tid
Sideantal: 272
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 24,7 x 27,5
Forfatter: Kåre Lauring
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2010
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her