• Kongens skov - Verdens arv - Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland
    Kongens skov - Verdens arv - Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland

Kongens skov - Verdens arv - Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland

299,00 DKK

Nordsjællands smukke bløde landskab er formet af de store gletsjere ved sidste istids afslutning. Det består af en kerne af ufrugtbare, grusede morænebakker oversået af små søer og sumpe og omgivet af frugtbare smeltevandssletter. Bakkerne har altid været skovklædte og budt på rige muligheder for vildtet, mens sletterne har været dyrket i årtusinder.

Her tæt på deres hovedstad samlede de danske konger i 1500-tallet et stort kongeligt gods med en ideel jagt, og det nordsjællandske landskab bugner af kongelige slotte. I 2015 blev parforcejagtlandskabet i de gamle kongelige skove udnævnt til verdenskulturarv.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39334
Periode: Middelalder til nyere tid
Sideantal: 123
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 30 x 24,5
Forfatter: Jette Baagøe
Forlag: Dansk jagt - og skovbrugsmuseum
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk and english

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer