• Landene som forsvandt 1840 - 1975
    Landene som forsvandt 1840 - 1975

Landene som forsvandt 1840 - 1975

349,00 DKK
Iqiuque, Biafra og Tripolitania. Riger opstår og riger går til grunde. Nye lande etableres for så at forgå kort tid efter. Historien om disse fortabte lande og riger vækkes til live i denne fascinerende og smukt illustrerede beretning. 
 
Den norske forfatter Bjørn Berge tager læseren med på en eventyrlig opdagelsesrejse til alle verdens hjørner, gennem jungle og ørken, fra byens pulserende liv til øde stepper, og han fortæller de glemte historier om 50 lande, som eksisterede i perioden 1840-1975, i nogle tilfælde kun i én måned, inden de forsvandt. 
 
Landene som forsvandt, gør geogra?en konkret og historien levende ved at bruge kort og frimærker som afsæt for fortællingerne og øjenvidneskildringerne. Vi hører om den gang Knut Hamsun vandrede rundt i Batum, og da Antoine de Saint-Exupéry var stationeret som post?yver i Kap Juby. Og vi hører om de tidligere danske landbesiddelser, Slesvig og Dansk Vestindien.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34376
Periode: Nyere tid
Sideantal: 448
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 16,5 x 23,5
Forfatter: Bjørn Berge
Forlag: People's Press
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.