• Turen går til besættelsestidens København
    Turen går til besættelsestidens København

Turen går til besættelsestidens København

249,00 DKK

Gå på historisk opdagelse i København med den første guide til Anden Verdenskrig på det danske bogmarked.

Med guiden i hånden får man mulighed for at komme helt tæt på krigens mange dramatiske begivenhederog se hovedstaden i et nyt og anderledes lys.

Guidens tekster og kort introducerer brugeren til alle vigtige spor fra de fem forbandede år og dækker alt fra tysk terror, de danske nazister, værnemagten til modstandskampen, sortbørshandel og politik. Sporene kan være centrale bygninger, men også jordanlæg, sabotagesteder, skudhuller, mindesmærker og graffiti. Bogen indeholder også en guidet tur langs øresundskysten i sporet på de danske jøders flugt til Sverige, og endelig kan man fordybe sig i bogens interessante temaartikler.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34830
Periode: Nyere tid
Sideantal: 264
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 14,2 x 18,5
Forfatter: Sofie Lene Bak, Claus Bundgård Christensen, Joachim Lund, Jakob Sørensen
Forlag: Politikens Forlag
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.