• Bayeux Tapetet - og slaget ved Hastings 1066
    Bayeux Tapetet - og slaget ved Hastings 1066

Bayeux Tapetet - og slaget ved Hastings 1066

199,00 DKK

"Verdens ældste tegneserie", Bayeux-tapetet, der er udstillet på et museum i den franske by Bayeux, er et enestående kunstnerisk og kulturhistorisk dokument om baggrunden for Vilhelm Erobrerens togt mod Engalnd og det afgørende slag ved Hastings.

I denne bog får du tapetet i sin fuldstændighed og i nye digitale reproduktioner efter de seneste optagelser fra Museet i Bayeux. Hver scene i den dramatiske handling gengives på et opslag i bogen med den tilhørende originale tekst – netop som kunstneren i sin tid kunne have ønsket det.

De smukke og handlingsmættede billeder præsenteres af arkæologen Mogens Rud, som fremlægger årsagerne til tidens politiske og dynastiske konflikter. Han giver også et levende indblik i vikingernes levevilkår, således som de med forbløffende realisme er vist på de farverige broderier.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35326
Periode: Vikingetid
Sideantal: 160
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17,0 x24,5
Forfatter: Mogens Rud
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingesagn
249,00 DKK
Viking Art
148,00 DKK
Rigets runer
99,00 DKK