• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Chronicles of the Vikings - Records, Memorials and Myths

Through translations of their surviving writings, the Vikings speak directly to the modern reader in this book, revealing much of their everyday feelings and concerns. The Vikings are shown as they saw themselves, portrayed in their own writings or in the reports of people who knew them closely.

This book comprises of a series of translations from primary sources: runic inscriptions left behind by the Vikings, poems of their official skalds (literary works that entertained them), the few prose historical accounts that derive direct from the Vikings, and eyewitness reports of how the northern peoples lived.

It defines the social values of the Viking Age and looks at the problems they encountered in discovering, populating and cultivating new lands, the difficulties of keeping law and order and the solutions they tried. This book also shows how the Vikings coped with famine and other natural disasters, travel and its perils, something of their popular culture, riddles, and proverbs.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Viking Age
Indbinding: Softcover
Mål (BxH) i cm: 17 x 24
Forfatter: R.I.Page
Forlag: The British Museum
Udgivelsesår: 1995
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.