• Nordiske guder
    Nordiske guder
  • Nordiske guder
  • Nordiske guder
  • Nordiske guder

Nordiske guder

249,00 DKK

En verden født af is og ild. Ni riger, hvor jætter, monstre og guder lever i verdenstræets skygge. En storslået kamp mod en uundgåelig skæbne. 

En meget smukt illustreret bog, som rummer de mest spændende og fantasifulde eventyr fra den nordiske mytologi i Johan Egerkrans’ fortolkning – guder, jætter, dværge, valkyrier, monstre og helte i en mørk, blodig, fantastisk og til tider humoristisk rejse gennem den nordiske gudeverden. 

Johan Egerkrans har både forfattet og illustreret den flotte bog, og forordet er af Peter Madsen, skaberen af tegneserieklassikerne VALHALLA og MENNESKESØNNEN.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34682
Periode: Vikingetid
Sideantal: 160
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver
Mål (BxH) i cm: 23 x 30
Forfatter: Johan Egerkrans
Forlag: Alvilda
Udgivelsesår: 2017

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingehjelm
149,00 DKK
Ulveunge
99,00 DKK