• Vikinger i krig
    Vikinger i krig

Vikinger i krig

369,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

For vikingen var krigen til stede overalt. Den gennemsyrede samfundet, den var rå og brutal, og den førte til store omvæltninger i Europa.

’Vikinger i krig’ fortæller historien om vikingernes plyndringstogter og erobringer og om følgerne af deres hærgninger. De bosatte sig i stort tal i England og Normandiet, og de koloniserede øerne nord for Skotland samt Island og Grønland. De skabte grundlaget for den første russiske stat.
Deres togter lorte dem til Konstantinopel og til Bagdad, til Nordafrika og til Nordamerika, og modet med de kristne og muslimske kulturer ?k konsekvenser både for deres eget samfund og for de samfund, de hjemsøgte.

l ’Vikinger i krig’ får læseren en samlet præsentation af vikingernes krigsførelse og krigskunst, af deres våbenteknologi, militære traditioner og taktik og - ikke mindst - af deres trosforestillinger og æresbegreber. Målet var ikke at leve længe, men at leve og dø med ære i en nådesløs verden, hvor hæder, ære, rigdom og sejr, men også nederlag, sygdom og død ventede.
Gennem eksempler og uddrag fra kilderne, detaljerede rekonstruktioner, illustrationer, kort og fotografier giver ’Vikinger i krig’ et levende indblik i en at de mest fascinerende epoker i Europas historie.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34138
Periode: Vikingetid
Sideantal: 398
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 25,5
Forfatter: Kim Hjardar, Vegard Vike
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her