• Vikinger - Kort fortalt
    Vikinger - Kort fortalt

Vikinger - Kort fortalt

179,00 DKK

Fra slutningen af 700-tallet frem til 1100-tallet hærgede vikingerne Europas kyster, og de nåede endda så langt som til Nordafrika og Centralasien. Ved hjælp af deres langskibe, som var slanke, fladbundede og hurtige, var de i stand til at sejle op ad smalle floder, lægge til på strande og overraske deres fjender med voldsomme angreb.

Med sig hjem bragte de store rigdomme og slaver, som sikrede dem ære og anseelse i de nordiske krigersamfund. Vikingernes hærgen ændrede hele Europas historie, og de satte deres tydelige aftryk på enhver kultur, de stødte på.

Men deres voldelige adfærd forstås bedst i sammenhæng med et indblik i deres unikke livsstil, religiøse praksis og samfundsorden, Denne bog præsenterer på en kortfattet og overskuelig måde et samlet billede af det folkeslag, der stadig den dag i dag fascinerer, forfærder og inspirerer til historier og fortællinger.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37124
Periode: Vikingetid
Sideantal: 207
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos og tegninger i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 11,9 x 17,8
Forfatter: Kim Hjardar
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Rigets runer
99,00 DKK
Vikinger
99,00 DKK
Vikinger i krig
369,00 DKK