• Vikinger
    Vikinger

Vikinger

99,00 DKK

En bog om vikingerne, deres togter og deres eftermæle.

Tissø-ringen, sølvmønter fra Tyskegård-skatten og den store runesten fra Tirsted på Lolland. Det er bare nogle af motiverne, der pryder siderne i den nye bog, der er skrevet af museumsinspektør Peter Pentz.

Anledningen for den nye bogudgivelse er åbningen af vandreudstillingen om vikinger, som åbner i Philadelphia, USA den 10. oktober. Inden da kunne udstillingen opleves i Cincinnati i USA. Det store krigsskib Roskilde 6, der er et af udstillingens trækplastre, har derfor taget endnu en rejse sammen med sine mange følgesvende, der består af alt fra smykker og mønter til sværd.

Hovedparten af de mange illustrationer i bogen er taget af museets fotografer.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37321
Periode: Vikingetid
Sideantal: 112
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,1 x 21
Forfatter: Peter Pentz
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2018
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.