+16
  • Gaveæske med æblemjød i 3 spændende varianter
    Gaveæske med æblemjød i 3 spændende varianter

Gaveæske med æblemjød i 3 spændende varianter

239,00 DKK
Du skal være min. +16 år for at købe dette product

Her får du en rigtig lækker gaveæske med æblemjød fra Snoremark. Denne gaveæske indeholder 3 x 60 ml. æblemød i rør i varianterne havtorn, humle og mjødurt. Derudover medfølger en lille brochure (på engelsk) med information omkring brygning og serveringsforslag. 

Havtorn 
Denne variant af æblemjøden er brygget med vildtvoksende havtorn høstet på naturarealer omkring Roskilde, samt med bitre grønne valnødder fra Snoremark. Indeholder både den syrlige citrussmag fra havtorn og en sødme og dybde fra valnødderne, der tilsammen også bringer toner af mango frem i smagen. Denne variant egner sig godt som aperitif eller til en fyldig dessert og serveres let afkølet ved 12-14 grader. Alkohol ca. 14,5 % vol, 60 ml.

Humle
Denne variant af æblemjøden er brygget med aromahumlen cascade, som også kendes fra ølbrygning. Humlemjøden har en god balance mellem både sødme, syrlighed og bitterhed og egner sig rigtig godt til ostebordet, som aperitif eller dessertvin. Serveres let afkølet ved 14-16 grader. Alkohol ca. 14,5 % vol, 60 ml.

Mjødurt
Denne variant er brygget med den søde og bitre mjødurt og er lagret på egetræstønder, som giver mjøden smag af både honning og æble men også blomme, vanilje og en snert lakrids. Denne variant kan nydes til ostebordet, til kaffen eller for sig selv og serveres let afkølet ved ca.16-18 grader. Alkohol ca. 14,5 % vol, 60 ml.

En oplagt adventsgave, vært/indegave eller bare lidt mundgodt til dig selv ...

Lidt om vores dygtige leverandør

Bryghuset og familieforetagendet Snoremark er en kendt og velestimeret mjød-producent, og de står også bag en meget velsmagende og spændende renæssancedrik.

Firmaet har flere store anerkendelser bag sig, som bl.a guldmedaljen ved fødevaremessen 'Nordic Food Contest' for deres Æblemjød, og de har også en frugtvin, som blev kåret som Årets Frugtvin i kategorien 'Øvrige Frugtvine' i Dansk Forum for Frugtvin.

I 2016 fik Snoremarks Æblemjød førsteprisen og fire af de første seks pladser til Biavlerforeningens Danmarksmesterskab i mjødbrygning, og senest i 2017 blev Æblemjøden med humle kåret til Årets Mjød i Dansk Forum for Frugtvin.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 40701
Periode: Nyere tid
Smagsprofil: Æblemjød med smag af havtorn, humle og mjødurt
Anvendelse: Til ostebordet, som aperitif eller dessertvin
Indhold: 3 flasker á 60 ml.
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 20 x 16 x 4

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Kandis
25,00 DKK