Juellingekvindens Bryg - 25 cl. Kan ikke sendes, kun afhentning i butikken.

Juellingekvindens Bryg - 25 cl. Kan ikke sendes, kun afhentning i butikken.

Juellingekvinden blev begravet i jernalderen for ca. 2000 år siden på Lolland. Med sig i graven fik hun mange fornemme gravgaver, bl.a. en bronzekedel fyldt med øl. Øllet var lavet af bygmalt, krydret med porse og tilsat tranebær eller tyttebær.

På baggrund af det, har vi på Nationalmuseet i samarbejde med bryggeriet Skands, udviklet en øl der kunne være et godt bud på det der blev drukket i jernalderen.

Øllen kommer i to størrelser; 25 cl. og 50 cl. (Juellingekvindens Bryg kan også bestilles på fustage direkte hos Skands).

Øllen kan være en rigtig fin og personlig gaveide til venner og bekendte og ikke mindst til kunder og samarbejdspartnere.

Juellingekvindens Bryg er en perlende frugtig og fyldig ale, med en karakteristisk porse eftersmag. Den holder en alkoholprocent på 6,5%

Ved køb af fire flasker (eller et antal der går op med fire) vedlægger vi en gaveæske.

Prisen er inklusiv pant.

Bemærk at kapslerne på de små 25 cl flasker er til at åbne med hånden. Det er rigtig smart, men funktionen betyder desværre også, at kapslen ikke slutter så tæt, som den bør, når pakken skal igennem en forsendelse og kan blive kastet rundt med. Derfor sender vi ikke de små 25 cl flasker, dem er du nødt til at afhente i butikken.

Periode: Jernalder
Smagsprofil: Syrlig, frugtig og frisk
Anvendelse: Som aperitif, til fisk og lyst kød, gerne lidt krydret
Indhold: Vand, bygmalt, humle, porse, tranebær og gær
Opbevaring: Mørkt og køligt
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 15,5 - 25 cl.