+18
  • Royal Danish Navy West Indian Bitter - 50 cl.
    Royal Danish Navy West Indian Bitter - 50 cl.

Royal Danish Navy West Indian Bitter - 50 cl.

229,00 DKK
Du skal være min. +18 år for at købe dette product

Royal Danish Navy West Indian Bitter er en dansk bitter klassiker, som oprindeligt blev produceret på alle danske apoteker, den gang de Vestindiske Øer tilhørte det danske kongerige.

Bitteren er produceret på basis af A.H. Riise’s X.O. Reserve Rom, som derefter er tilsat udtræk fra mere end 30 forskellige krydderier, hvor af en del stammer fra Caribien.

Krydderierne er bl.a. ensianrod, kinabark, pomeransskal, kryddernellike, sandeltræ, kakaobønner, kaffebønner og et strejf vanilje. Dette giver en unik bitter med en fyldig smag af rom, afstemt med en elegant krydret sødmefyldt eftersmag.

Indian Bitter holder 32% alkohol.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39749
Periode: Nyere tid
Smagsprofil: Bitter med en rund smag af rom
Anvendelse: Aperitif, morgendram
Indhold: Rom, ensianrod, kinabark, pomeransskal, kryddernellike, sandeltræ, kakaobønner, kaffebønner,vanilje
Opbevaring: Mørkt og køligt
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 8 x 20

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Kandis
25,00 DKK