Tranquebar Colonial Gin - 70 cl

En helt speciel gin, baseret på en opskrift udformet af Jan De Willum, en af idémændene bag Dansk Ostindisk Kompagni, i 1616. Her 400 år senere håndlaves denne gin stadig i små partier og med nummererede etiketter.

Smagen er klassisk gin, med en varm fyldig, blød krydret smag af enebær, kardemomme og kanel med et friskt pust af Orange og Citrus.

Dette er 2016/batch 3.

Smagsprofil: Klassisk gin
Anvendelse: Som aperitif, festdrink eller i madlavning
Indhold: Alkohol samt krydderier og urter fra Tranguebar