• Vikingete
    Vikingete

Vikingete

39,00 DKK

Man kan sagtens se det for sig: Efter en lang uge med plyndren og hærgen, er det rart at komme hjem, lægge benene op og snuppe en varm kop te…

Nej, selvfølgelig drak vikingerne ikke te, men denne skønne urte-te er blandet af naturlige ingredienser, som for de flestes vedkommende, var at finde i naturen i Danmark på vikingernes tid og dem der ikke var det, kunne importeres syd fra.

Flere af urterne har i sig selv lindrende eller beroligende effekt og tilsammen er det smagfuld kombination, som er god at slappe af med… også selvom man ikke har været på togt.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 33543
Periode: Nyere tid
Smagsprofil: Krydret
Anvendelse: Til lindring, afslapning og hygge
Indhold: Fennikel, kornblomst, lindeblomst og -blade, pebermynte, kommen, kamille, kvan, røllike, citronmelisse
Opbevaring: Mørkt og tørt
Mål (BxHxD) i cm.: 8 x 13,5

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

De glemte kager
199,00 DKK
Flagbolcher
39,00 DKK