• Få din ring indgraveret ...
    Få din ring indgraveret ...

Få din ring indgraveret ...

98,00 DKK

Museumsbutikken kan tilbyde dig indgravering i både vores sølv- og guldringe, - og selvfølgelig dér, hvor ringens design tillader det. Du kan komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig.

Du kan også bestille en indgravering hér i shoppen, - du skal dog stadig i kontakt med os via vores e-mail adresse (butik@natmus.dk), hvor du skal skrive din bestilling uanset om det er et ordsprog, navne, og/eller datoer.

I mailen skriver du din tekst, og derudover dit navn, adresse og ikke mindst et telefonnummer (også gerne mobil), som vi kan træffe dig på. Når vi modtager mailen, kan du forvente et opkald fra os, hvor vi bekræfter bestillingen - måske har du også bestilt ringe, som du allerede har været inde at kigge på i vores fysiske butik. Så vil vi orientere dig om den forventede leveringstid.

PS. Vil du bestille en eller flere af vores ringe, så skal du bestille den/dem via vores e-shop eller besøge os i Museumsbutikken, og ikke via mail. Men du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail med spørgsmål, eller for at høre nærmere eller mere om en given ring.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36657

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.