• Få din ring indgraveret ...
    Få din ring indgraveret ...

Få din ring indgraveret ...

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Prisen her gælder for indgravering af én ring.

Museumsbutikken.dk kan tilbyde dig indgravering i både vores sølv- og guldringe, - og selvfølgelig dér, hvor ringens design tillader det. Du kan komme ind og besøge os i butikken på Nationalmuseet i København, så skal vi nok hjælpe og vejlede dig.

Du kan også bestille en indgravering hér i shoppen, - du skal dog stadig i kontakt med os via vores e-mail adresse (shopservice@natmus.dk), hvor du skal skrive din bestilling uanset om det er et ordsprog, navne, og/eller datoer.

I mailen skriver du din tekst, og derudover dit navn, adresse og ikke mindst et telefonnummer (også gerne mobil), som vi kan træffe dig på. Når vi modtager mailen, kan du forvente et opkald fra os, hvor vi bekræfter bestillingen - måske har du også bestilt ringe, som du allerede har været inde at kigge på i én vores fysiske butikker. Så vil vi orientere dig om den forventede leveringstid.

PS. Vil du bestille en eller flere af vores ringe, så skal du bestille den/dem via vores web-shop eller besøge os i Museumsbutikken i København, og ikke via mail. Men du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail med spørgsmål, eller for at høre nærmere eller mere om en given ring.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 36657

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her