• Kleopatra-dukke med elegant kjole og guldsmykker
    Kleopatra-dukke med elegant kjole og guldsmykker

Kleopatra-dukke med elegant kjole og guldsmykker

159,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Kleopatra d. 7 var den sidste farao i Ægypten fra ca. 70 f.Kr - 30 f.Kr., og hun var ikke kun kendt for sin skønhed, men også for sit formidable intellekt. Hun regnes som den første, der lærte ægyptisk i sin families 300-årige historie som Ægyptens herskere.

Kleopatras skytsgudinde var Isis, og Kleopatra selv figurerede som gudindens reinkarnation. Efter hendes død i 30 f.Kr. blev landet til en romersk provins uden en regent.

Den fine Kleopatra-dukke her er både dejlig blød og krammevenlig. Hun har det smukkeste lange sorte hår i garn med et flot, flettet, guldhårbånd og guldsmykker på både arme og fødder. Hun har også den karakteristiske eyeliner omkring øjnene, som man også ser på mange skulpturer af hende.

Hun kan også være en oplagt anledning til at snakke om Ægyptens spændende historie, og besøge Nationalmuseets flotte ægyptiske udstilling, hvor man kan se genstande fra hele Ægyptens 3000 år lange historie. Du kan se mumier, amuletter, dragter og mange andre gravgaver, og få mere at vide om ægypternes ritualer for de døde og livet i underverdenen. 

Kleopatra har desuden ingen løse dele, der kan havne i munden ved en fejl.

NB: Hun kan håndvaskes nænsomt, men må ikke maskinvaskes eller renses.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34908
Periode: Antikken
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-8 år
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 14 x 38 8

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her