• Monsterbamsen Bølle - lille
    Monsterbamsen Bølle - lille

Monsterbamsen Bølle - lille

129,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Mød Bølle, han er et monster, men ikke alle monstre er farlige. Selv om Bølle ser farlig ud, er han også sød og hjælpsom. Bølle er selvfølgelig også et rigtigt krammedyr og han er blød og hyggelig at sove sammen med.

Bølle lever af spise plastikflasker, som han finder på jorden. Og han samler så mange han kan for at hjælpe planeten. Det kan tage næsten fem hundrede år for plastikflasker at nedbrydes, men Bølle kan fordøje dem på kun to timer.

Han er udstyret med finner og fangarme, der hjælper ham med at rejse langt hver dag og spise brugt plastik fra både store og små. Bølles store øje hjælper ham med at finde sit yndlingsmål, sodavandsflaskerne. Flaskerne får ham til at danse i vandet af glæde.

Bølle er lavet af 100% genbrugsflasker og - udover at være et skønt og meget blødt krammedyr - er det seje monster en oplagt måde at tage en snak om genbrug og miljø.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42326
Periode: Nyere tid
Materiale: 100% genbrugsplastikflasker

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

De Udøde
199,00 DKK
Væsenologi
199,00 DKK