• Monsterbamsen Fjong - stor
    Monsterbamsen Fjong - stor

Monsterbamsen Fjong - stor

199,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Mød Fjong, han er et monster, men ikke alle monstre er farlige. Selv om Fjong ser farlig ud, er han også sød og hjælpsom. Fjong er selvfølgelig også et rigtigt krammedyr, og han er blød og hyggelig at sove sammen med.

Fjong lever af spise plastikflasker, som han finder på jorden. Og han samler så mange han kan for at hjælpe planeten. Det kan tage næsten fem hundrede år for plastikflasker at nedbrydes, men Fjong kan fordøje dem på kun to timer.

Dette mørke væsen af natten er specielt udstyret til at krybe rundt i ørkenen og på campingpladser uopdaget. Hans ører giver ham mulighed for at høre en plastikflaske hoppe på jorden langvejs fra og med tre øjne kan han nemt se sit næste måltid.

Fjong er lavet af 100% genbrugsflasker og - udover at være et skønt og meget blødt krammedyr - er det seje monster en oplagt måde at tage en snak om genbrug og miljø.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 42327
Periode: Nyere tid
Materiale: 100% genbrugsplastikflasker

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer

De Udøde
199,00 DKK
Væsenologi
199,00 DKK