• Spætte på stang
    Spætte på stang

Spætte på stang

38,00 DKK

Et rigtig sjovt og anderledes stykke legetøj, som i al sin enkelhed går ud på, at du trækker den lille træspætte helt op til toppen af metalstangen ved den grønne knop. Herefter "hakker" spætten sig hele vejen ned af metalstangen af sig selv.

Den hakkende bevægelse opstår, fordi fuglen er sat fast med en fjeder til metalstangen (se det store nærbillede hér til venstre), som gør at den vipper frem og tilbage og samtidig trækker fuglen nedad lige så stille, - og det ser derfor fuldstændig ud som en hakkende spætte. Rigtig sjov og underholdende for både små og store børn.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37388
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ, stål
Målgruppe: 4+
Mål (BxHxD) i cm.: Diameter: 6,3 (træbund) x 46 (højde)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer