• Kongespillet Kubb - miniudgave
    Kongespillet Kubb - miniudgave
  • Kongespillet Kubb - miniudgave

Kongespillet Kubb - miniudgave

75,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Kongespillet eller vikingespillet, som dette spil også bliver kaldt, er et spil, som hævdes at have rødder i vikingetid og middelalder. Kubb stammer formodentlig fra Gotland i Sverige, hvor der fandtes brændestabler eller bunker på alle gårde. Man tog ganske helt enkelt noget brænde i passende størrelse og antal, og ja, så kunne man gå i gang med at spille.

Denne fine lille udgave af kongespillet er klart bedst på et stort bord eller endnu bedre på gulvet. Ellers spilles det, i den originale og store version, bedst udendørs på græs, grus eller sand med mellem minimumum 2 og 12 spillere. Spillet består af 1 konge med rød 'krone', som placeres midt på spilleområdet, og derudover følger der 6 kastepinde og 10 'Kubb'er' med. Vi anbefaler til dette mini-spil 2 til maks. 4 spillere.

Der findes mange forskellige udgaver af spilleregler til Kubb, så vi anbefaler, at du søger på nettet og finder den version, som passer til netop jeres spillelyst. Men i al sin enkelhed går Kongespillet ud på at vælte det andet holds kubb'er med kastepindene, som man skiftes til at bruge, og så sluttelig vælte kongen. Væltes kongen inden samtlige kubb'er er væltet, tabes spillet.

God fornøjelse ...

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 38078
Periode: Vikingetid
Materiale: Gummitræ
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: Æske: 6,8 x 7,5 x 8 Kastepinde: 7,5 x 1 Kubb'er: 3,8 x 1,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer