• Vikingespillet Hnefetafl
    Vikingespillet Hnefetafl

Vikingespillet Hnefetafl

349,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Nefatavl er et gammelt vikingespil, som er blevet genopdaget. Spillet havde sin glansperiode fra 700-tallet frem til 1000-tallet, hvor det blev fortrængt af skak. Vikingerne bragte spillet med sig på deres togter bl.a. til England, hvor man har fundet flere dele af spillet. Sidste gang, man kender til, at Nefatavl er blevet spillet i Norden, var i 1723, hvor det blev spillet i Nordsverige.

Nefatavl eller Hnefatafl, som det også benævnes i gamle manuskripter, betyder kongens bord eller bræt og er et taktisk spil for to spillere. Hver spiller har sin rolle. Den ene spiller skal slå kongen, mens den anden skal sørge for at bringe kongen i sikkerhed i en af de fire hjørner på brættet.

Spillet er i dag lavet ud fra den viden, man har fra forskellige fund og manuskripter. Spillet består af en stofdug, som er brættet, samt 13 hvide brikker (inkl. kongen) og 24 brune brikker. Hver figur er ca. 3 cm høj og kongen 4,5 cm. Spillereglerne på dansk, engelsk, tysk, fransk og japansk følger med spillet, som leveres i en flot æske med sølvtryk. Spillet henvender sig til voksne og børn fra 10 års alderen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37804
Periode: Vikingetid
Materiale: Karton, stof, resin
Målgruppe: 10+
Mål (BxHxD) i cm.: Æsken: 29,5 x 14,5 x 3

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her

Relaterede varer