• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Lang kårde i træ fra renæssancen

Vil du forsvare din ære i en duel, som adelsmænd og officerer gjorde det i renæssancen?

Du kan vælge at øve dig i fægtningens ædle kunst med denne lange, flotte kårde i træ. Men pas på, så du ikke deler skæbne med astronomen Tycho Brahe, der mistede sin næse i en duel 1566 forårsaget af en matematisk diskussion.

Selve kården er udført i en kvalitet, der forhindrer splintrer i fingerne.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Middelalder
Materiale: Træ
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: 75 X 9 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.