• Vikingeøkse i hårdt skum
    Vikingeøkse i hårdt skum

Vikingeøkse i hårdt skum

99,00 DKK

Super sej økse i hårdt skum med et dramatisk motiv af en vikingekriger og en frygtindgydende drage. Skum kan godt være et godt alternativ til træ, da det som materiale er blødt, når kampen mod fjenden går vildt for sig.

I mange år har de hornede vikingehjelme, som også kan ses her på øksen, været fordrevet fra fagbøgerne. Man har fundet små figurer med hovedbeklædning, der ligner hjelme med hornlignende attributter. Attributterne ender ofte i fuglehoveder, så spørgsmålet er, om det er horn? Vi lader spørgsmålet stå åbent.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30299
Periode: Vikingetid
Materiale: Hårdt og fleksibelt skum
Mål (BxHxD) i cm.: 16 x 34 x 2

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingekjortel
299,00 DKK
Stridsøkse
78,00 DKK
Vikingeskjold
189,00 DKK