• Vikingeskjold i hårdt skum
    Vikingeskjold i hårdt skum

Vikingeskjold i hårdt skum

125,00 DKK

Super sejt skjold i hårdt skum med et dramatisk motiv fra vikingetiden, hvor en vikingekriger slås med en frygtindgydende drage. Bag på sidder to solide og brede velcro-remme i kraftig polyester, der kan åbnes og lukkes. Skjoldet er helt fladt, kun med en lidt forhøjet 'metal'-dekoration rundt langs kanten. Skum kan godt være et godt alternativ til træ, da det som materiale er blødt, når kampen mod fjenden går vildt for sig.

I mange år har de hornede vikingehjelme, som også kan ses her på skjoldet, været fordrevet fra fagbøgerne. I den nye opsætning af vores vikingeudstilling her på Nationalmuseet, som åbnede i 2018, har vi udfordret denne antagelse. Man har fundet små figurer med hovedbeklædning, der ligner hjelme med hornlignende attributter. Attributterne ender ofte i fuglehoveder, så spørgsmålet er, om det er horn? ... Vi lader spørgsmålet stå åbent.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30393
Periode: Vikingetid
Materiale: Hårdt skum
Mål (BxHxD) i cm.: Diameter: 35 cm.

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingekjortel
299,00 DKK
Vikingehjelm
149,00 DKK
Vikingeskjold
169,00 DKK