• Englespil
    Englespil

Englespil

179,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Kan du huske de små fine klokke/englespil fra dengang du var barn? Tanken om de små engle der snurrede rundt i stearinlysenes skær, mens den sagte klimpren fyldte rummet med julelyd, kan få en voksen til at blive som barn på ny. Det fine englespil er en nogstalgisk måde, at bringe julen ind i hjemme. Englespillet kommer i et messing-look, der giver et flot lys med stearinglysenes skær. 

Traditionen med englespil startede formodentlig i Tyskland, og har elementer tilfælles med den såkaldte jule-pyramide og selve juletræet. Men englespillet blev først udbredt, da tyske indvandrere bragte traditionen med sig til USA tidligt i det 20. århundrede. Efter 2. verdenskrig blev svenske englespil, udført i messing, de mest populære. Det er denne type englespil vi har i Museumsbutikken.

OBS. Vær opmærksom på, at englespillet kommer i usamlet stand, men der er brugsanvisning på indersiden af æsken. Der følger ikke lys med englespillet. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41344
Period: Nyere tid
Material: Metal
Size (WxH) in cm.: 12 x 28

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 5 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her