• Julemandens luftballon - 3D Julekalender med glimmer
    Julemandens luftballon - 3D Julekalender med glimmer

Julemandens luftballon - 3D Julekalender med glimmer

39,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

For børn og barnlige sjæle kan december måned startes med disse fine 3D julekalendere med glimmer.

Motivet er julemanden, der sammen med børnene og englene, afleverer julegaver fra en luftballon over husenes tage. En rigtig fin julekalender, som du kan glæde dine børn, børnebørn eller dig selv med. 

I dagens Danmark er julekalenderen bare én af forberedelserne til den længe ventede aften, juleaften. Julekalenderen er i dag en fasttømret tradition, men den er faktisk en af de nyere traditioner i den danske juls historie.

Den træder først ind på den danske julescene omkring år 1930. Som ved så mange andre af vore juletraditioner er også denne direkte importeret fra Tyskland. Den første låge i en dansk fremstillet julekalender blev åbnet 1. december 1932 eller måske 1933. Bag den første danske lågekalender stod firmaet I. Chr. Olsens Kunstforlag i København. Dette firma er sammen med papirfirmaet L. Levison Junior i København ansvarlig for indførelsen og udbredelsen af lågekalenderen i Danmark.

De første danske julekalendere er direkte kopier af tyske julekalendere. Det samme gælder de små motiver bag lågerne. Selv den dag i dag er mange danske julekalendere i deres formsprog en blanding af brødrene Grimm og Walt Disney.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst
Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 41372
Periode: nyere tid
Materiale: Papir, karton og glimmer
Mål (BxHxD) i cm.: 30 x 26 x 1,5

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her